CAFETARIA AYA SOFYA

CAFETARIA AYA SOFYA Pizza, vlees en andere specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1224 beoordelingen
23 okt 2021 om 21:59 Netjes op tijd, prijs kwaliteit was prima
19 okt 2021 om 19:31 Besteld toen wij in Susteren op vakantie waren. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en het eten was ok.
18 okt 2021 om 22:41 Hallo erg lekker eten goed van smaak ben all langer dan 2 jaar all eten bestellen bijaya sofya altijd goed eten geleverd en altijd warm Gr kay
16 okt 2021 om 15:50 Dit is een beoordeling van een paar dagen terug, maar als je ergens tevreden over bent mag dat ook gezegd worden top eten en service!
16 okt 2021 om 15:46 Ze flikken het altijd! Super service en ondanks het snel geleverd werd , de kwaliteit BLIJFT hetzelfde !! Klasse!
15 okt 2021 om 23:22 Wie levert pizza taco zonder sla?! Gebeld en werd me verteld dat je dit bij opmerkingen erbij moet zetten want niet iedereen zou sla erbij willen hebben. Is een geluk dat ik extra knoflooksaus had besteld want deze kregen we er niet bij.
15 okt 2021 om 20:11 Lekkere pizza's, prima op temperatuur en netjes bezorgd.
14 okt 2021 om 23:46 Onze kebab schotels waren weer geweldig. Pizza cippoolimo voor dochter was teleurstellling. Te weinig saus en kaas, alleen maar ui. Zelf kaas moeten toevoegen. Blijven hier wel bestellen, maar iemand moet beter zijn best doen. Heb zelf geproefd.
13 okt 2021 om 12:09 Ik bestel nooit ergens anders! Altijd goed en zeer gepersonaliseerd !! Gewoon top!
11 okt 2021 om 15:15 Super team wist ons nog even mee te nemen bij een grote bestelling in de buurt.!!
10 okt 2021 om 15:42 Kwaliteit van het eten is top! Bezorging is altijd supersnel! Wederom tevreden klanten! Tot de volgende keer!
7 okt 2021 om 20:45 Bezorgtijd is ook de gevraagde bezorgtijd. Eten was lekker en goed warm. Tot een volgende keer